• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zo werkt het

Onze kwekers snijden de bloemen pas als jij ze hebt besteld, verpakken ze in een ruime doos en sturen deze met de post rechtstreeks naar jou of naar iemand die bijzonder voor je is. Direct van het land of uit de kas van de kweker. Verser kun je ze niet op tafel krijgen.

Hoe korter de weg, hoe duurzamer en verser de bloemen zijn en hoe langer jij er van kunt genieten. Door ze direct van de kweker te leveren, zijn de kosten ook lager dan normaal. Daardoor betaal je bij ons net iets minder terwijl onze kweker net iets meer voor hun prachtige bloemen krijgen. 

Wij versturen je bloemen daarnaast ook nog eens gratis door heel Nederland. Om jouw kosten en die van onze kwekers laag te houden, bezorgen we één keer in de week. Bestellen kan tot woensdag 18.00 uur, de bloemen worden dan in diezelfde week op vrijdag geleverd. 

 

Bloemen worden ingepakt

 

Verzorgingstips

Jouw bloemen zijn vers uit de kas via de snelste route naar je toegekomen, maar bij aankomst waarschijnlijk toch wat vermoeid geraakt van het reizen. Zet ze na ontvangst snel in een schone vaas, met heerlijk water en voldoende bloemenvoeding. Verwijder de bladeren tot de rand van de vaas die je gaat gebruiken en verwijder ook eventuele losse bladeren die in de vaas terecht zijn gekomen.

Schik de bloemen op jouw eigen manier. Door hoogteverschillen aan te brengen krijg je meer lagen en dat geeft vaak een mooier plaatje, dus een goeie tip is om de grootste en langste bloemen in het midden te plaatsen.

Geef de bloemen een lekkere plek en ze bloeien weer helemaal op. Zet de bloemen niet in direct zonlicht, op de tocht of naast een fruitschaal, want dan verwelken ze sneller. 

Om de dag even controleren of het water ververst of bijgevuld moet worden. Hangen de bloemen erg slap, voeg dan nieuwe bloemenvoeding toe of snij eventueel weer een klein stukje van de stelen af.

Tag ons op social media

Maak tenslotte een mooie foto, post deze op Instagram of Facebook, voeg #flowerrebels toe in de beschrijving en wij reposten jouw bericht!

 

 

Kies
Bestel jouw verse bloemen.
Ontvang
Wij bezorgen jouw box gratis thuis.
Maak
Aan de slag: jouw bloemen, jouw ideeën.
Geniet
De mooiste bloemen van de beste kwekers.